Home Services Contact Gastenboek Foto's Links
 
  WEDDINGS WITH A PERSONAL TOUCH
 
Trouwen in de Antillen………………
Een droom die werkelijkheid kan worden!

Bonaire, een prachtig, romantisch, rustig eiland in de blauwe Caribische zee, met een heerlijk warm klimaat en vriendelijke mensen.
Het jawoord geven op een zonovergoten strand, in de schaduw van een palmboom, in een kerk of tijdens een romantische boottocht, veel is mogelijk.

Als professionele, lokale weddingplanners kunnen wij dit voor u regelen met veel kennis van zaken. Alle handelingen, vanaf het verkrijgen van de juiste documenten, contact met de ambtenaren, tot het verkrijgen van het Nederlandse trouwboekje, worden door ons verzorgd.

En natuurlijk vinden wij ook voor u uw droomlocatie zodat u alleen maar hoeft uit te kijken naar de mooiste dag van uw leven!

Ook regelen wij de dingen voor u als bijv. fotograaf, video, kapper, bruidsboeket, champagne, (luxe) bruidstaart, catering van een eventuele receptie, diner, dit alles volgens uw eigen specifieke wensen!

Veel bruidsparen zijn u voorgegaan, (zie ons gastenboek op onze website). Wilt u ook uw droom werkelijk laten worden, bel of mail ons, wij zullen graag al uw vragen beantwoorden.

WEDDINGS WITH A PERSONAL TOUCH